Friday, October 11, 2013

Sekitar minggu PMR





Assalamualaikum..


Alhamdulillah Jumaat tiba lagi. Suka hari Jumaat.. Boleh bersantai tak terkejar2 ngan anak2 ke sekolah. Maya dah relax sekarang... Tidur je dia. Otak penat dan stress lepas PMr. Maklang pun dah boleh mula jahit2 lebih sikit sbb selama 4 hari PMR, maklang berkampung kat sekolah sbb 'bukak kantin' menguruskan makanan utk anak2 PMR yg dana utk food diberi oleh ibu2 yg prihatin.. Moga Allah beri ganjaran atas keikhlasan itu .. Aminn

 Gambar hari kedua.. Moga Maya cemerlang.. Aminnn


Lepas exam , ada makan bakso masa hari isnin pmr



Itu dia semeja bakso...Alhamdulillah..maklang pulak terexcited;)



Seronok..tq Mama.. Tolong serve2kan..



Lepas dah lunch, cg Wan bukak last minute session utk sejarah..sangat komited cg wan ni. Cg yang anak2 maklang sangat sayang dan 




Setiap hari masa PMR begitulah ceritanya .. Ada buat majlis solat hajat dan kemudian terlari2 cari food yg ditempah. Syukurlah. Cuma hari ke3, ada ibu yang bekalkan bakso dan karipap... Mmg bukak kantin betul sbb dpt makanan yg belum berbungkus... 




Sempat juga maklang siapkan beg yg due. Dan siap beberapa kusyen cover. Jahit dalam ngantuk. Jam 10 dah layu.. Terlelap2 kat kerusi. Kadang waktu siang zoom zam tak sedar kita ni dah delat 1-2 abad, dah tak selincah dulu.





Alhamdulillah dah siap ke4/4..hari rabu lepas. Now kakak tgh bubuh manik.;)


 Beg ini dah tiba kat tuan nya.. Pattern ini paling laku..Alhamdulillah:)

Hari rabu lepas pulak, maklang join 1 group usrah baru..sangat best sbb sangat meriah..belajar, bermain dan makan2:). Tq ustadzah noriah n kawan2 for making it so lively;).. I truly enjoyed my time there:).. And salam perkenalan...;)




Dah tua2 baru dapat main belon2:)



InsyaAllah tengahari ini Angah balik dari Kem yang sekolah anjurkan. Dia pergi hari Rabu lepas. Bising sikitlah rumah ni..


Dan yang paling di tunggu, insyaAllah Along sampai pagi besok. Petang ini jam 7lbh dia akan bertolak dari bandung insyaAllah dan Abah akan jemput di LCCT nanti.. Moga perjalanan selamat... Aminn


SELAMAT KEMBALI BUAT YG MAK RINDU...

3 comments:

  1. Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

    ReplyDelete
  2. Besnyer dpt join group usrah.. saya pun nk cari group usrah kat sini nanti

    ReplyDelete
  3. cantik beg tu mak lang.

    saya folow blog mak lang. :)

    ReplyDelete